Body Mind Soul

Alege să fii bine! Alege-te pe tine!

Evenimente

Mindfulness şi relaţia ta cu mâncarea

Există o legătură între practicarea meditaţiei mindfulness şi posibilitatea de a avea o relaţie sănătoasă cu mâncarea? Da! Lucian Puşcaşu, psiholog, îţi va arăta cum te poate ajuta acest tip de meditaţie pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia cu mâncarea şi, mai ales, pentru a reuşi să mănânci într-un mod conştient, eliminând obiceiurile alimentare compulsive (mâncatul compulsiv sau înfometarea). În plus, vei afla ce legătură există între practicarea mindfulness şi creşterea stimei de sine.

Miercuri, 25 noiembrie, ora 18:30

Lucian Puşcaşu, psiholog

 

Jurnal de viaţă

Un jurnal de viaţă este un spaţiu intim, în care tu poţi fi sincer cu tine, poţi fi autentic şi te poţi conecta la adevăratele tale trăiri. Împreună cu Georgiana Maier, facilitator şi consilier pentru dezvoltare personală, vom crea un astfel de spaţiu intim pentru tine, în care tu să te simţi în singuranţă pentru a explora relaţia ta cu mâncarea.

Cunoaşterea şi acceptarea sunt primii paşi pentru a face o schimbare. prin intermediul unor exerciţii de sociometrie şi psihodramă (exerciţii practice), te vei conecta cu corpul tău, cu emoţiile şi cu gândurile tale legate de relaţia pe care o ai cu mâncarea, pentru a te putea cunoaşte şi accepta pe tine aici şi acum.

Marţi, 15 decembrie, ora 18:30
Georgiana Maier, consilier pentru dezvoltare personală

Contact

Telefon

+40 748 399 716

Email 

contact@bodymindsoul.ro

Adresa

Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida Voeod, bl. 72, et. 2, ap. 9