Body Mind Soul

Alege să fii bine! Alege-te pe tine!

Workshop Online

Jurnal de viață

Georgiana Maier, consilier pentru dezvoltare personală

Marți 15 decembrie 2020, orele 18.30 – 20.30

Contribuţia ta: 60 de lei

Un jurnal de viaţă este un spaţiu intim, în care tu poţi fi sincer cu tine, poţi fi autentic şi te poţi conecta la adevăratele tale trăiri. Împreună cu Georgiana Maier, facilitator şi consilier pentru dezvoltare personală, vom crea un astfel de spaţiu intim pentru tine, în care tu să te simţi în singuranţă pentru a explora relaţia ta cu mâncarea.

Schimbarea începe în interiorul tău. Primul pas este autocunoaşterea: ştiu cine sunt şi ce nevoi am. Al doilea pas este acceptarea: accept că aici şi acum sunt cine sunt.

La workshopul Jurnal de viaţă, prin intermediul unor exerciţii de sociometrie şi psihodramă (exerciţii practice), te vei conecta cu corpul tău, cu emoţiile şi cu gândurile tale legate de relaţia pe care o ai cu mâncarea, pentru a te putea cunoaşte şi accepta pe tine aici şi acum.

La finalul workshopului vei şti:

– să-ţi identifici emoţiile şi gândurile legate de relaţia ta cu mâncare;
– să te conectezi cu corpul tău, să observi unde şi cum simţi emoţiile legate de relaţia ta cu mâncarea;
– să îţi accepţi emoţiile legate de greutatea ta pentru a putea începe o schimbare în bine.

Workshopul se bazează pe exerciţii practice şi de interacţiune, aşa că nu uita să aduci cu tine multă deschidere şi curiozitate!

Georgiana Maier este trainer şi consilier pentru dezvoltare personală, cu formare in psihoterapie pozitivă şi în curs de formare în psihodramă.

Inregistrare eveniment 

*

PHILOFOOD persoana juridica romana, vă informează faptul că datele dvs. vor fi tratate confidențial, în conformitate cu prevederile Regulamentului GDPR, acestea fiind folosite în scopul înscrierii la evenimentul nostru, și în scopul comunicării ulterioare dintre noi cu privire la alte proiecte ale PHILOFOOD, conform Reglementarilor fiscale. În ceea ce privește datele personale, am luat act că beneficiez de următoare drepturi: dreptul la informare, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrării, dreptul de opoziție, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a depunde plângere, dreptul de retragere a consimțământului, drepturi suplimentare aferente deciziilor automate. Vă puteți exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat prin simpla transmiterii unei solicitări la adresa de e-mail contact@bodymindsoul.ro *

Cont Bancar:
PHILOFOOD SRL
Banca Transilvania
IBAN: RO07BTRLRONCRT0562280401
Detalii: jurnal de viata

Articole Recente

Două vorbe despre iubirea de sine

Două vorbe despre iubirea de sine

Dacă tu nu te iubeşti pe tine, cum vrei să te iubească altcineva? şi Dacă tu nu te iubeşti pe tine, nici pe alţii n-o să-i poţi iubi. sunt două vorbe pe care le-am tot auzit de la oameni interesaţi de dezvoltarea lor personală şi pe care le-am citit de multe ori în...

Ce ne facem cu micul dejun?

Ce ne facem cu micul dejun?

Deşi ştim cu toţii cât este de important să luăm micul dejun înainte de a ne concentra pe activităţile noastre, putem spune că acesta este cea mai ignorată masă principală. Sărim peste micul dejun fiindcă nu avem timp de el – ne grăbim să ajungem la serviciu, să ducem...

Contact

Telefon

+40 748 399 716

Email 

contact@bodymindsoul.ro

Adresa

Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida Voeod, bl. 72, et. 2, ap. 9