Body Mind Soul

Alege să fii bine! Alege-te pe tine!

Workshop Online

Mindfulness şi relaţia ta cu mâncarea

Facilitator: Lucian Puşcaşu

25 noiembrie 2020, orele 18.30 – 20.30

Contribuţia ta: 60 de lei

Probabil ai auzit deja despre beneficiile pe care meditaţia mindfulness le poate avea în viaţa ta: relaxarea corpului şi conectarea cu acesta, relaxarea minţii şi îndepărtarea gândurilor negative, diminuarea stresului, cultivarea unei stări de calm şi de bucurie.
Există, însă, o legătură între practicarea meditaţiei mindfulness şi posibilitatea de a avea o relaţie sănătoasă cu mâncarea? Da!

Lucian Puşcaşu, psiholog, îţi va arăta cum te poate ajuta acest tip de meditaţie pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia cu mâncarea şi, mai ales, pentru a reuşi să mănânci într-un mod conştient, eliminând obiceiurile alimentare compulsive (mâncatul compulsiv sau înfometarea). În plus, vei afla ce legătură există între practicarea mindfulness şi creşterea stimei de sine.

Şi asta nu e tot. Poate că ai citit sau ai auzit de multe ori că, pentru a medita, ai nevoie să-ţi găseşti un loc liniştit şi o poziţie confortabilă şi să te concentrezi pe respiraţie. Dar ce faci când mintea ta e plină de gânduri şi pur şi simplu nu le poţi opri? Împreună cu Lucian, vom vorbi deschis nu doar despre beneficiile meditaţiei mindfulness, ci şi despre provocările şi despre obstacolele pe care le întâmpinăm în practicarea acesteia, pentru a găsi soluţii potrivite pentru tine.

La finalul workshopului vei şti:
– ce este meditaţia mindfulness, care sunt beneficiile ei, care sunt provocările ei şi ce soluţii poţi găsi;
– cum poţi deveni mai prezent şi mai conectat cu corpul tău;
– cum poţi practica meditaţia mindfulness pentru a avea o relaţie sănătoasă cu mâncarea;
– cum poţi practica meditaţia mindfulness pentru a-ţi creşte stima de sine.

Lucian Puşcaşu este psiholog, masterand al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, cu o formare în psihologie clinică și terapie cognitiv comportamentală.

Inregistrare eveniment 

Cont Bancar:
PHILOFOOD SRL
Banca Transilvania
IBAN: RO07BTRLRONCRT0562280401
Detalii: mindfulness

Articole Recente

Două vorbe despre iubirea de sine

Două vorbe despre iubirea de sine

Dacă tu nu te iubeşti pe tine, cum vrei să te iubească altcineva? şi Dacă tu nu te iubeşti pe tine, nici pe alţii n-o să-i poţi iubi. sunt două vorbe pe care le-am tot auzit de la oameni interesaţi de dezvoltarea lor personală şi pe care le-am citit de multe ori în...

Ce ne facem cu micul dejun?

Ce ne facem cu micul dejun?

Deşi ştim cu toţii cât este de important să luăm micul dejun înainte de a ne concentra pe activităţile noastre, putem spune că acesta este cea mai ignorată masă principală. Sărim peste micul dejun fiindcă nu avem timp de el – ne grăbim să ajungem la serviciu, să ducem...

Contact

Telefon

+40 748 399 716

Email 

contact@bodymindsoul.ro

Adresa

Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida Voeod, bl. 72, et. 2, ap. 9