Body Mind Soul

Alege să fii bine! Alege-te pe tine!

Termeni și condiții

Preluarea datelor cu caracter personal

 

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile tale în acest context.

Este important să acorzi atenție acestor detalii pentru a cunoaște toate aspectele legate de datele cu caracter confidențial, precum și scopul utilizării acestora de către noi.

Când folosim expresia DATE PERSONALE ne referim la orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu comunitatea noastră.

Scopul comunității noastre este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare folosim aceste date pentru unicul scop de a te informa. Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru, și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile.

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor.

Tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:
● Adresa de email pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la serviciile și evenimentele noastre;
● Prenumele și numele pentru a personaliza email-urile și badge-urile de acces la eveniment. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (MailChimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați. De asemenea, datele pot fi folosite
pentru a încheia contractul de participare la eveniment;
● Funcția profesională – pentru a ne adresa direct nivelului tău de pregătire profesională, dar și pentru a pregăti formatul evenimentului în funcție de acest nivel;

● Numărul de telefon – pentru a te putea contacta rapid, în cazul în care participi la evenimentele noastre, în scopul transmiterii detaliilor logistice sau pentru a te informa cu privire la modificările de ultim moment în program;
● Numele companiei – pentru a ne adresa direct domeniului tău de activitate;
● Datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), le folosim pentru a încheia înscrierea de participare la eveniment
și emite factura aferentă.

Cine are acces la aceste date?
Entitățile care au acces la datele de mai sus sunt furnizorii și partenerii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre conferințele, workshop-urile, masterclass-urile etc. pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri conexe.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:
● Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
● Prin trimiterea unui email către noi în care să soliciți dezabonarea. Ai aici la îndemână adresa de email a persoanei care se va ocupa de cererea ta (baila.adelina.patricia@gmail.com).

În oricare dintre cele două situații ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:
● Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
● Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
● Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
● Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
● Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
● Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
● Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate;
● Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

Pentru orice întrebare despre modul în care datele persoanelor vizate sunt utilizate sau dacă sunt necesare orice lămuriri suplimentare în legătură cu orice aspect ce ține de prelucrarea datelor, acestea se pot adresa responsabilului cu protecția datelor din cadrul companiei prin email:

baila.adelina.patricia@gmail.com